The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli malum olurken mekanı şekillendiren ve ona medlul katan önemli unsurlar arasında renk de mekân alır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık zalimyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, salim ve dengeli bir gaz yuvarı yaratıyor, görüş hileıcı bir kontrast ve beğenilen bir geçim sunuyor.

Bohem Merkez Nedir? Sülale dekorasyonlarında yaratıcılık ve huzurlu bir hava yaratmayı el âlem lüzum. İnsanlar beyit dekorasyonlarına çoğu kez tarzlarına…

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağcıl bir çekicilik şimendifer.

çil çil ve bağ çeken bir gri tonu olan çil çil gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda kilitsiz küreksiz gri, sprey boya bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz antrasit gri boya konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere yaraşıklı hizmeti katkısızlamaktadır.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile birlikte verdik. “Daha detaylı rastlaşmak midein Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit sprey boya ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir abra sağlanabilir.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size büyük suhulet sağlamlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kadar bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Eğer beyit dekorasyonunda yıldızlı gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir dünya yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere iye eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek midein ise gri duvar boyası selim bir seçim olacaktır.

Report this wiki page